16 tips on How to 70-236 Test Like a Badass [81 to 96]

70-236 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-236
Exam name: TS: Exchange Server 2007, Configuring
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-236 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-236 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Exchange Server 2007, Configuring
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-236 Exam.

2016 Apr 70-236 Study Guide Questions:

Q81. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. Three Exchange servers are contained by your Exchange Server 2007 environment, and the Mailbox server role is installed on the three Exchange servers. The servers are configured to back up the existing Windows event logs and mailbox databases. The Hub Transport server role is added to the Exchange servers. You are required to set the backups for the servers. According to the company requirements, you should keep enough information so as to perform a root cause analysis on lost or corrupted e-mail messages and to restore the maximum amount of data in case of a failure. The company requires you to have backups added for the Hub Transport server role. From the following four options, which one should be added to the present backups?

A. The Microsoft Information Store should be added to the present backups.

B. The IIS metabase should be added to the present backups.

C. The \TransportRoles\Logs\ directory should be added to the present backups.

D. The \TransportRoles\data\Queue\ directory should be added to the present backups.

Answer: C


Q82. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. You are required to find out whether users can utilize Microsoft Office Outlook to log on to your Mailbox server directly. On the client network, which cmdlet should be run?

A. On the client network, Test-SystemHealth should be run.

B. On the client network, Test-MAPIConnectivity should be run.

C. On the client network, Test-OutlookWebServices should be run.

D. On the client network, Test-ServiceHealth should be run.

Answer: B


Q83. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. You can see the servers which are included by your current Exchange Server 2003 environment from the table below. You are making preparations to have Exchange Server 2007 installed. The Exchange 2007 Edge Transport server role is installed on a server named Ser03. You plan to have Exchange 2007 Mailbox,Client Access, and Hub Transport server roles installed on a server named Ser04.contoso.com. You are required to perform an unattended installation of Exchange Server 2007. Which action should be performed to achieve the goal?


A. To achieve the goal, the Setup /mode:Install /roles:ClientAccess,HubTransport,Mailbox /LegacyRoutingServer:ser04.contoso.com command should be run.

B. To achieve the goal, the Setup /mode:Install /roles:ClientAccess,HubTransport,Mailbox /LegacyRoutingServer:Ser01.contoso.com command should be run.

C. To achieve the goal, the Setup /mode:Install /roles:ClientAccess,HubTransport,Mailbox /LegacyRoutingServer:ser02.contoso.com command should be run.

D. To achieve the goal, the Setup /mode:Install /roles:ClientAccess,HubTransport,Mailbox /LegacyRoutingServer:Ser03 command should be run.

Answer: C


Q84. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. A failure occurs on an Exchange Server 2007 Hub Transport server, which is named ExHub01. A new Hub Transport server is built to replace ExHub01, and it is named ExHub02. After you have service recovered, you plan to restore all e-mail messages that keep in the mail.que database on ExHub01. The actions listed below are performed on ExHub02.First, all messages are flushed from the current queue on ExHub02.Second, the mail.que database from the hard disk on ExHub01 should be replicated to C:\recoveryQueue on ExHub02. You have the recovery of the mail.que database restored from ExHub01. On ExHub02, which two actions should be performed? (Each correct answer represents part of the solution. Choose two.)

A. A recovery of the mail.que database should be performed in C:\recoveryQueue by utilizing the Eseutil utility.

B. A restore of the mail.que database should be performed in C:\recoveryQueue by utilizing the Eseutil utility.

C. A defragmentation of the mail.que database should be performed in C:\recoveryQueue by utilizing the Eseutil utility,.

D. A repair of the mail.que database should be performed in C:\recoveryQueue by utilizing the Database Recovery Management tool,.

E. The mail.que database should be fixed in C:\recoveryQueue by utilizing the ISInteg utility.

Answer: AC


Q85. You employed as the exchange Administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. The Exambible.com network consists of four Active Directory sites. The four sites are named A, B, C and D respectively. There is a Hub Transport server role and a Mailbox server role installed on each of these Active Directory sites. The Active Directory siteson the Exambible.com network are configured as shown in the exhibit below. Exambible.com management decided that all messages between the A and D sites should be routed through the Exchange server that is installed in the C site. You need to ensure that the messages between the A and D sites are routed through -EX03 in the C site. What should you do?


A. You should run the Set- AdSiteLink -Identity A-C - ExchangeCost 25 cmdlet.

B. You should run the Set- AdSiteLink -Identity A-C - ExchangeCost 5 cmdlet.

C. You should run the Set- AdSite - Identity C - HubsiteEnabled $true cmdlet.

D. You should run the Set- AdSite - Identity C - HubsiteEnabled $false cmdlet.

Answer: C


70-236 free practice test

Replace 70-236 torrent:

Q86. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Your Exchange Server 2007 computers are configured with the default settings. You need to send copies of all e-mail messages that are sent and received by user@Contoso.com to monitor@contoso.com. What action should you perform?

A. E-mail forwarding should be configured on the users account. It should be set to forward e-mail to monitor@contoso.com.

B. Run the Set-JournalRule -Name:'User' -JournalEmailAddress:'user@Contoso.com' -Scope:'Global' -Enabled:$true -Recipient:'monitor@Contoso.com' cmdlet.

C. Run the New-JournalRule -Name:'User' -JournalEmailAddress:'user@Contoso.com' -Scope:'Global' -Enabled:$true -Recipient:'monitor@Contoso.com' cmdlet.

D. Run the New-JournalRule -Name:'User' -JournalEmailAddress:'user@Contoso.com' -Scope:'Internal' -Enabled:$true -Recipient:'monitor@Contoso.com' cmdlet.

Answer: C


Q87. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. There is an Exchange Server 2007 environment for the company. Your company has a customer named Luxware. There is also an Exchange Server 2007 environment for Luxware. Your company staffs often send e-mail to employees of Luxware through the internet. The company manager asks you to make sure that all e-mail that is sent by your company staffs to Luxware employees is encrypted using Transport Layer Security (TLS). What action should you perform to achieve this?

A. A new remote domain should be created in the Exchange Management Console.

B. A new Send connector should be created in the Exchange Management Console.

C. A new transport rule should be configured in the Exchange Management Console.

D. The New-SendConnector cmdlet should be run with the RedirectMessage parameter in the Exchange Management Shell.

Answer: B


Q88. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 environment. You should be enabled to have POP3 connections monitored. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, the MSExchangeIS Client performance monitoring object should be added.

B. To achieve the goal, the MSExchangePop3 performance monitoring object should be added.

C. To achieve the goal, the Test-OutlookWebServices cmdlet should be run.

D. To achieve the goal, the MSExchangeIS Mailbox performance monitoring object should be added.

Answer: B


Q89. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1) environment. According to the company requirements, you should have a legal disclaimer contained in all external e-mail messages that are delivered by your users. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, the appropriate Send connector should be changed.

B. To achieve the goal, the Update-EmailAddressPolicy cmdlet should be run.

C. To achieve the goal, the New Transport Rule Wizard should be run.

D. To achieve the goal, the New Journal Rule Wizard should be run.

Answer: C


Q90. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. Now you receive an order from your company management. According to the company requirement, the management of a distribution group should be delegated to a specific user. Sowhat action should you perform to achieve this?

A. The user should be added to the Managed By property on the group by using the Exchange Management Console.

B. The user should be added to the Managed By property on the group by using Active Directory Users and Computers.

C. The user should be granted the WriteProperty permission on the Members attribute of the group by using the Exchange Management Shell.

D. The user should be granted the WriteProperty permission on the MemberOf attribute of the group by using the Exchange Management Shell.

Answer: C


70-236 download

Vivid 70-236 lab:

Q91. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. You have received instruction from the Manager to ensure that the owners of every distribution group within the organization are able to modify the membership of that particular group. However, you need to ensure that the owner is not allowed to make any other changes by making the appropriate configuration changes to each distribution group. What should you do?

A. You should assign the Exchange Recipient Administrator role to the user accounts of the distribution group owners'.

B. You should assign the Write permission to the owners user account.

C. You should assign the Send As permission to the owners user account.

D. You should add the owner on the Managed By tab of every distribution group. Then select the Manager can update membership list check box.

Answer: D


Q92. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. You work under the environment of Exchange Server 2007. Now you receive order from the company management. Since you are the technical support, you are asked to recover a single mailbox. You restore a backup of the mailbox database in a recovery storage group. Next, which cmdlet should be run?

A. Import-Mailbox should be run. 

B. Enable-Mailbox should be run.

C. Connect-Mailbox should be run. 

D. Restore-Mailbox should be run. 

Answer: D


Q93. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Your company is closing its Dallas office. The employees in the Dallas office have mailbox-enabled user accounts that use the value Dallas in the City attribute. You disable the user accounts of the Dallas employees. You have to disconnect their mailboxes. What action should you perform to achieve the goal? (Each correct answer represents part of the solution. Choose two)

A. The Remove-Mailbox Dallas cmdlet should be run.

B. The Get-User -Filter "City -like 'Dallas'" | Disable-Mailbox cmdlet should be run.

C. The Get-User -Filter "City -like 'Dallas'" | Remove-Mailbox cmdlet should be run.

D. From the Exchange Management Console, a filter should be applied to the City attribute to contain Dallas. Highlight all of the filtered users and choose Remove.

E. From the Exchange Management Console, a filter should be applied to the City attribute to contain Dallas. Highlight all of the filtered users and choose Disable.

Answer: BE


Q94. You are employed as the exchange administrator at Contoso.com. The Contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso.com. The company decides to have selected users removed to a new Exchange Server 2007 Mailbox server. You can see the time window for the user move and other current time windows from the table listed below. 

It takes three hours to finish the existing backups, and it is expected that time should be enhanced to four hours after the user moves start. You are required to have a new time window created for the backups and the amount of impact should be minimized on the server. From the following four time windows, which one should be created for the backups?

A. Time window 18:00 - 22:00 should be created for the backups

B. Time window 02:00 - 06:00 should be created for the backups

C. Time window 19:00 - 23:00 should be created for the backups

D. Time window 20:00 - 24:00 should be created for the backups

Answer: B


Q95. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Your companys Active Directory forest consists of a single site that has a root domain and one child domain. According to the company requirement, you have to prepare Active Directory and the domains before installing the first Exchange Server 2007 computer. Of the following commands, which should you run? (Each correct answer presents a complete solution.Choose two.)

A. Setup /PrepareAD should be run.

B. Setup /DomainPrep should be run.

C. Setup /ForestPrep should be run.

D. Setup /PrepareAllDomains should be run.

Answer: AD


Q96. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. The Exchange organization of Exambible.com contains a Hub Transport server named Server01 as well as numerous mailbox servers. One Exchange server named Server02 holds the Edge Transport server role. At present the message tracking logs are retained for twenty-two days. A Mailbox server role is configured on a server named Server03. A Exambible.com user named Martin Sheen has an SMTP address of Martinsheen@ Exambible.com and has his mailbox on Server03. It is required of you to create a report that will specify the number of messages Martin sent during the last twenty-two day period. What should you do?

A. You should consider running the Get-MailboxStatistics -Identity Martinsheen | export-csv -path c:\tmp\Martinsheen.csv cmdlet on Server01.

B. You should consider running the Get-MailboxFolderStatistics -Identity Martinsheen -FolderScope SentItems | export-csv -c:\tmp\Martinsheen.csv cmdlet on Server01.

C. You should consider running the Get-MailboxTrackingLog -Sender Martinsheen@ Exambible.com -EventId "Receive" | export-csv -c:\tmp\Martinsheen.csv cmdlet on Server01.

D. You should consider running the Get-MessageTrackingLog -Sender Martinsheen@ Exambible.com -EventId "Receive" | export-csv -c:\tmp\Martinsheen.csv cmdlet on Server02.

E. You should consider running the Get-MessageTrackingLog -Sender Martinsheen@ Exambible.com -EventId "Receive" | export-csv -c:\tmp\Martinsheen.csv cmdlet on Server01.

Answer: E



see more 70-236 - TS: Exchange Server 2007, Configuring