How to pass Microsoft 70-236 Real Exam in 24 Hours [free exam 65-80]

70-236 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-236
Exam name: TS: Exchange Server 2007, Configuring
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-236 Exam pdf Collection

Printable of 70-236 test preparation materials and testing engine for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-236 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Exchange Server 2007, Configuring exam Today!

2016 Mar 70-236 Study Guide Questions:

Q65. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. There is a single Active Directory Domain Services(AD DS) domain in your company. The DNS name of the domain is corp.Contoso.local. A stand-alone DNS server on the perimeter network has a standard primary DNS zone named Contoso.local. A server on the corporate network has the Exchange Server 2007 Mailbox, Client Access, and Hub Transport server roles installed. You are preparing to deploy a stand-alone server on the perimeter network that will have the Edge Transport server role installed. You have to make sure that the Edge Transport server will be able to resolve the DNS name of the Hub Transport server. What should you do?

A.

B.

C.

D.

Answer: D


Q69. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network ontains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. During routine maintenance you detect a new virus with an .ext file extension manifested itself on the Exchange 2007 organization. The existing attachment filtering settings of the Exambible.com network are configured to delete specified attachments as well as to permit the message to be delivered. You discover that the virus files are not being filtered. You thus need to address the issue. You need to:

 Stop the virus from spreading.

 Ensure that the e-mail recipient receives neither the attachment nor the e-mail message.

 Ensure that the message containing the virus do not produce a non-delivery report (NDR).

 Add a filter for the .ext file extension of the virus.

What should you do?

A.

D. The Start-EdgeSynchronization cmdlet should be run on the new computer.

Answer: C


Q72. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 environment. You set the mailbox database with 200-MB mailbox quotas. You are required to remove the quota from the mailbox of a user named Peter. Which action should you perform to achieve the goal?

A. In the Exchange Management Shell, you should run the Set-Mailbox -Identity "Peter" -IssueWarningQuota 0 -ProhibitSendQuota 0 -ProhibitSendReceiveQuota 0 -UseDatabaseQuotaDefaults $False cmdlet.

B. In the Exchange Management Shell, you should run the Set-Mailbox -Identity "Peter" -IssueWarningQuota 104857600 -ProhibitSendQuota 104857600 -ProhibitSendReceiveQuota 104857600 -UseDatabaseQuotaDefaults $False cmdlet.

C. In the Exchange Management Console, on the Storage quotas dialog box, you should clear the Use mailbox database defaults check box on Peters user account. And then, you should make sure that the Issue warning at (KB), Prohibit send at (KB), and Prohibit send and receive at (KB) check boxes are cleared.

D. In the Exchange Management Console, on the Storage quotas dialog box, you should clear the Use mailbox database defaults check box on Peters user account. And then, you should choosethe Issue warning at (KB) check box and set its value to 0. And then, you should choose the Prohibit send at (KB) check box and set its value to 0. Select the Prohibit send and receive at (KB)check box and set its value to 0.

Answer: C


Q73. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. There are three servers in your environment. S01 plays the role of Exchange Server 2003 Mailbox server, S02 plays the roles of Exchange Server 2007 Mailbox and Hub Tansport server, S03 plays the role of Exchange Server 2007 Client Access server. You receive report from users who have mailboxes on S01. They receive an error message when they attempt to synchronize through Exchange ActiveSync. Since you are the technical support, you have to make sure that all users can use Exchange ActiveSync. So what action should you perform?

A. Basic authentication should be enabled on S01.

B. Basic authentication should be enabled on S02.

C. Basic authentication should be enabled on S03.

D. Integrated Windows authentication should be enabled on S01.

E. Integrated Windows authentication should be enabled on S02.

F. Integrated Windows authentication should be enabled on S03.

Answer: D


Q74. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. You work under the environment of Exchange Server 2007 Service Pack 1 (SP1). You have a server named S01 in a cluster continuous replication (CCR) cluster. You have a single standby continuous replication (SCR) target server named S02 at a different location. S01 is configured to use SCR to replicate all of its storage groups to S02. S02 is not receiving a copy of the databases or log files. You find that the status of the SCR replication is Suspended. You have to make sure that SCR is functioning properly. Which cmdlet should you run?

A. Resume-StorageGroupCopy should be run.

B. Enable-ContinuousReplicationHostName should be run.

C. Enable-DatabaseCopy should be run.

D. Enable-StorageGroupCopy should be run.

E. Restore-StorageGroupCopy should be run.

Answer: A


70-236 download

Downloadable 70-236 download:

Q75. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. Help desk technicians are given with the permissions to manage mail-enabled groups. You receive report from them saying that they fail to mail-enable a specific group which is used to grant access to file shares. You have to solve this problem, making sure that they can mail-enable the group. So what action should you perform?

A. In order to achieve your goal, the group should be converted to a universal security group.

B. In order to achieve your goal, the group should be converted to a global distribution group.

C. In order to achieve your goal, the group should be converted to a domain local security group.

D. In order to achieve your goal, the group should be converted to a universal distribution group.

Answer: A


Q76. You are employed as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. A server named S01 has the following roles installed in your Exchange Server 2007 environment: Client Access, Hub Transport and Mailbox. According to the company requirement, the Unified Messaging server role should be added to S01. The company assigns this task to you. So what action should you perform to achieve this? (Each correct answer represents part of the solution. Choose two)

A. In order to achieve this, the Setup command-line tool should be used.

B. In order to achieve this, the Exchange Management Console should be used.

C. In order to achieve this, the Setup Wizard should be used.

D. In order to achieve this, Add or Remove Programs from Control Panel should be used.

Answer: AD


Q77. You are employed as the exchange administrator at Contoso. The Contoso network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Contoso. Recently your company deployed Exchange Server 2007. Either Microsoft Office Outlook 2003 or Microsoft Office Outlook 2007 is installed on client computers. Now you receive report from Outlook2003 users saying that they cannot access the offline address book (OAB). But you find that Outlook 2007 users can access the OAB. You must make sure that all users are able to access the OAB. Which check box should you choose on the Offline Address Book properties?

A. Custom Schedule should be used.

B. Public folder distribution should be enabled.

C. Web-based distribution should be enabled.

D. The Default Global Address List should be included.

Answer: B


Q78. You work as the Exchange Administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Organization. Exambible.com has acquired a business partner named Test-Tech Ltd. The Exambible.com written security policy states that employees are not permitted to send out-of-office messages to users outside the companies Exchange 2007 organization. After the acquisition of the new partner Exambible.com were compelled to make an exception to this policy to allow an operational arrangement of the Exchange Server organization. The SMTP domain for Willow Bridge Ltd is Test-Tech.com. You need to configure the Exchange organization of Exambible.com. You thus have to ensure that out-of-office messages can be sent to the e-mail addresses in the Test-Tech.com domain. What should you do?

A. First create a Send connector for Test-Tech.com. Then set the correct options.

B. First add Test-Tech.com as an accepted domain. Then set the correct options.

C. First add Test-Tech.com as a remote domain. Then set the correct options.

D. First create a transport rule. Then set the correct options.

Answer: C


Q79. You work as the exchange administrator at Exambible.com. The Exambible.com network contains an Exchange Server 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for Exambible.com. The Exambible.com network contains a stand-alone server named Server01. You have received instruction from the Manager to install the appropriate Exchange Server 2007 server role on Server01. What should you do?

A. The Hub Transport server role should be installed on Server01.

B. The Mailbox server role should be installed on Server01.

C. The Client Access server role should be installed on Server01.

D. The Edge Transport server role should be installed on Server01.

Answer: D


Q80. You are employed as the exchange administrator at contoso.com. The contoso.com network contains an Exchange 2007 Organization. You are responsible for managing the Exchange network for contoso.com. There is an Exchange Server 2007 environment. A full backup is implemented each night prior to the maintenance window. You set the deleted item retention period to 10 days. According to the company requirements, the total storage that is required for backups should be decreased. Which action should be performed to achieve the goal?

A. To achieve the goal, the deleted item retention period should be enhanced to 15 days.

B. To achieve the goal, the backups should be performed after the maintenance window.

C. To achieve the goal, an incremental backup should be performed each night, and a full backup should be performed each weekend.

D. To achieve the goal, the deleted item retention period should be reduced to 5 days.

Answer: C



see more 70-236 - TS: Exchange Server 2007, Configuring