Top 15 answers 70-219 for candidates (46 to 60)

70-219 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-219
Exam name: MCSE Designing a Microsoft Windows 2000 Directory Services Infrastructure
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-219 Exam pdf Collection

Accurate of 70-219 torrent materials and testing software for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-219 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MCSE Designing a Microsoft Windows 2000 Directory Services Infrastructure exam Today!

2016 Apr 70-219 Study Guide Questions:

Q46. Which type of Administrative mode will this upgrade implement?

A. Centralized IT Management and Centralized administration.

B. Centralized IT Management and De-centralized administration.

C. De-centralized IT Management and Centralized administration.

D. De-centralized IT Management and De-centralized administration.

Answer: D


Q47. You need to decide which domain controller to upgrade first. Which factor has the most influence on your decision?

A. The empty root domain strategy used by the new forest for Tailspin Toys

B. The planned upgrade of the WAN connection between the IT center and Frankfurt

C. The current DNS server placements

D. The statement by the CIO that there will be two forests; one for Tailspin Toys and one for Wide World Importers

Answer: B


Q48. You must decide whether to place Europe in Active Directory as domain or as an Organizational Unit (OU). Which factor should most influence your decision?

A. Geographic distribution of locations.

B. Available WAN bandwidth.

C. The company??s plans for expansion in Europe.

D. The current and proposed IT administrative structures and security policies in Europe.

Answer: D


Q49. You need to design the top-level organizational structure for the temporary workers. Which toplevel organizational unit or units should you create? (Choose all that apply)

A. Atlanta, Chicago, Los Angeles, New York

B. Computers

C. Canada, India, United Kingdom, United States

D. Business Administration, Human Resources, IT, Marketing

E. Servers

F. Partner1, Partner2

G. Assignments, Placement, Security Clearance, Skills

H. Users

I. Business, IT, Management, Media Creation, Sales, Training

J. Security Level1, Security Level2, Security Level3

Answer: IJ


Q50. Exhibit


Answer: 


70-219 exam price

Renovate 70-219 dumps:

Q51. How many domains should Fabrikam, Inc., have at the end of the upgrade project?

A. One domain for each location.

B. One domain for Atlanta and Phoenix, and one domain for Dallas.

C. One domain for the entire company.

D. Four domains corresponding to the Windows NT 4.0 domain structure.

Answer: C


Q52. You want to ensure that the DNS Infrastructure meets the company’s requirement. What should you do?

A. Create one zone for the forest. Place the Primary name Server in St. Louis and Secondary Server at all other Sites.

B. In the Root domain, Create an Active Directory Integrated zone for all domains in the forest.

Place a root domain controllers at all Sites.

C. Create one zone for each domain. Place the Primary name Server in St. Louis and Secondary Server for appropriate zones at all other Sites.

D. Create one Active Directory Integrated zone for each domain. Ensure that a domain controller for the appropriate domain resides at each site.

Answer: A


Q53. Which factors had the most influence on your decision to have an empty root domain?

A. It must me possible to transfer forest ownership easily.

B. Administration in the root domain must be reduced.

C. Membership in the schema Admin group must be controlled.

D. Administrative flexibility must be increased.

E. There must be positioning for future growth.

Answer: C


Q54. You need to create a DNS design.

Which tasks should be completed on the new Windows 2000 DNS server in the screened subnet?

A. Create a primary zone named campus.stateuniversity.edu.

Create a primary zone named external.stateuniversity.edu.

Create a primary zone named adm.stateuniversity.edu.

Configure DNS with root hints to the Internet.

Create a delegated subdomain named StateU.

B. Create a primary zone named stateuniversity.edu.

Create a subdomain named External.

Create a subdomain named Campus.

Create a delegated subdomain named Adm.

Configure DNS with root hints to the Internet.

C. Create a primary zone named stateuniversity.edu.

Create a subdomain named External.

Create a delegated subdomain named Campus.

Configure DNS with root hints to the Internet.

D. Create a primary zone named stateuniversity.edu.

Create a subdomain named External.

Create a delegated subdomain named External.

Create a delegated subdomain named Adm.

Configure DNS with root hints to the Internet.

Answer: B


Q55. Four possible domain structure are shown in the exhibit. What should the domain structure be at the end of phase one of the upgrade?


A. Domain Structure C

B. Domain Structure B

C. Domain Structure A

D. Domain Structure D

Answer: A


70-219 testing engine

Pinpoint 70-219 questions:

Q56. Exhibit


Answer: 


Q57. Which goal is accomplished as a direct result of the upgrade to Windows 2000 Active Directory?

A. Online availability of data for vendors and customers.

B. Automated paper-based business processes.

C. Reduction of the total cost of ownership of IT systems during the first year after the upgrade.

D. Increased control and increased capability to standardize applications and computer configurations throughout the company.

E. Increase security for existing client computers.

Answer: D


Q58. Exhibit


Answer: 


Q59. According to the CIO??s technical requirements, which IT group should create and maintain global groups?

A. east and west IT managers

B. site administrators

C. east and west help desks

D. global administrators team

Answer: D


Q60. Which requirement or requirements necessitate modification of the Active Directory schema? (Choose all that apply)

A. Implementing of PKI for temporary workers.

B. Supporting the publication of project file shares in the domain.

C. Reducing administration of Internet Explorer proxy settings for employees.

D. Implementation of Exchange 2000.

E. Supporting the comprehensive profile of each temporary worker.

Answer: DE



see more 70-219 - MCSE Designing a Microsoft Windows 2000 Directory Services Infrastructure