Mar 2016 updated: Testking Microsoft 70-178 sample question 1-17

70-178 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-178
Exam name: Microsoft Project 2010, Managing Projects
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-178 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-178 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Microsoft Project 2010, Managing Projects
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-178 Exam.

2016 Mar 70-178 Study Guide Questions:

Q1. All tasks in your project use the Auto Schedule mode. 

Several tasks are in progress. 

You need to reschedule all the remaining work on the project. You also need to achieve this goal without having rigid constraints set to your project’s tasks. 

What should you do? 

A. Click Update Project. 

B. Click Calculate Project. 

C. Change the Status Date field. 

D. Click Move Project. 

Answer: A


Q2. You need to be able to send the custom Quick Access Toolbar to all users. 

What should you do? 

A. Use the Reset all customizations option. 

B. Use the Organizer tool. 

C. Save the project as a Project 2010 template (.mpt) file. 

D. Use the Export all customizations option. 

Answer: D


Q3. You have a task named Tasks that has a duration of four days and a finish-to-finish relationship with a task named Task4. 

You need to reconfigure Tasks to be a milestone. You also need to retain the original duration and resource assignments. 

You select Tasks. What should you do next? 

A. Remove the predecessor assignments. 

B. Click the Insert Milestone button. 

C. Select the Mark Task as Milestone check box. 

D. Change Work to zero hours. 

Answer: C


Q4. You have added two new tasks to your project. Both tasks are subtasks to a summary task. You need to update Baseline1 only for the two new tasks. What should you do? 

A. Highlight the two tasks. Click Set Baseline and select Baseline1.Click the Selected Tasks radio button, select To all summary tasks, and then click OK. 

B. Highlight the summary task. Click Set Baseline and select Baseline1.Click the Selected Tasks radio button, select To all summary tasks, and then click OK. 

C. Highlight the summary task. Click Set Baseline and select Baseline1.Click the Entire Project radio button, and then click OK. 

D. Highlight the two tasks. Click Set Baseline and select Baseline1.Click the Selected Tasks radio button, and then click OK. 

Answer: B


Q5. A section of your project contains only a summary task along with four subtasks and a milestone. 

You discover that the section is located in the incorrect phase and has the incorrect Work Breakdown Structure (WBS) numbering. You need to move the section to another phase of the project. You also need to ensure that the 

section reflects the correct WBS numbering. What should you do? 

A. Select the summary task and change the scheduling mode to Manually Scheduled. 

B. Select the entire section and click Move Task. 

C. Drag the summary task. 

D. Modify the start and finish dates of the summary task. 

Answer: C


70-178 practice question

Most recent 70-178 practice exam:

Q6. In the default Gantt Chart view of your Project Professional 2010 project, you need to display the following information: 

-Tasks that are not started. 

-Tasks in progress. 

-Tasks that have finished. 

-Total remaining effort for each group of tasks. 

What should you do on the View tab? 

A. Select Group by Complete and Incomplete Tasks, and then add the Remaining Work field to the table. 

B. Select Group by Complete and Incomplete Tasks, and then add the Work field to the table. 

C. Select Group by Active v. Inactive, and then add the Remaining Work field to the table. 

D. Select Group by Active v. Inactive, and then add the Work field to the table. 

Answer: A


Q7. You need to replace the resource assignment for an in-progress task. 

You also need to retain the Work, Actual Work, Remaining Work, and Baseline data for the task. 

What should you do? 

A. Use the Resource Name column drop-down list. 

B. Use the Resource Pool feature. 

C. Use the Team Planner feature. 

D. Use the Level Selected feature. 

Answer: C


Q8. Your project schedule contains both Work and Material resources. The resources are assigned to tasks and are of either the committed or proposed booking type. 

You need to ensure that the project does not contain over-allocated resources. 

Which feature should you use? 

A. Clear Leveling 

B. Assign Resources 

C. Resource Pool C Share Resources 

D. Level All 

Answer: D


Q9. You attempt to print the task table and Gantt chart horizontally. However, the task names do not appear on each printed page. You need to ensure that the task names are printed on each page. What should you do? 

A. Modify the settings in the Column Settings dialog box of the Task Name column. 

B. Select the Task Name column and click Print. 

C. Select the Task Name column and click Add to Timeline. 

D. Modify the settings in the Field Settings dialog box of the Task Name column. 

E. Modify the settings in the Page Setup dialog box. 

Answer: E


Q10. You have team members who work on one of the following shifts: Monday through Friday: 8 hours a day. Tuesday through Saturday: 10 hours a day. Sunday through Wednesday: 12 hours a day. You need to ensure that your project plan accommodates the different shifts. 

What should you do? 

A. Create shift resource departments. 

B. Change the maximum units for each resource. 

C. Create three tasks, one for each shift. 

D. Create a base calendar for each shift. 

Answer: D


70-178 brain dumps

Approved 70-178 training:

Q11. You need to set the default constraint type for all new tasks to As Late As Possible. What should you do? 

A. Select all tasks, and then click Layout. 

B. In the Options dialog box, enable the New Tasks are effort driven check box. 

C. Select all tasks, and then set the constraint type to As Late As Possible. 

D. In the Project Information window, from the Schedule From drop-down list box, select Project Finish Date. 

Answer: D


Q12. You use Project Professional 2010 to manage a software development project as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to cancel the Develop prototype based on functional specifications task. You also need to retain all the information from the task. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Delete the task. 

B. Set the tasks remaining work to 0 hours. 

C. Inactivate the task. 

D. Make the task 100 percent complete. 

E. Create a link from the Develop functional specifications task to the Review functional specifications task. 

Answer: AE


Q13. You need to compare the total work of your project’s deliverables against the baseline work. 

What should you do? 

A. From the Gantt Chart view, change the table to display the Work table. 

B. Use the Task Usage view and the Task Form in the details pane. 

C. From the Task Sheet view, change the table to display the Summary table. 

D. Use the Tracking Gantt view and display the default Entry table. 

Answer: A


Q14. You need to view the following information for your project: 

-Current cost -Baseline cost -Actual cost -Remaining cost -Percentage of completion 

Which component will display the information? 

A. Thedefault Resource Sheet 

B. Thedefault Task Sheet 

C. TheProject Statistics window 

D. Thedefault Cost Table 

Answer: C


Q15. The red person icon is displayed next to one of your tasks. 

You need to find out the reason for the display of the icon. 

What should you do? 

A. Display the task details. 

B. Use the Level Resource feature. 

C. Use the Task Inspector tool. 

D. View the task information. 

Answer: C


Q16. You need to create a project plan that accommodates the corporate holiday calendar. 

What should you do? 

A. Add exceptions to the project calendar for corporate holidays. 

B. Create an interim plan that includes the defined holidays to track the holidays. 

C. Create a task for each holiday and assign each resource to each holiday task. 

D. Adjust the maximum units for each resource to reflect the total working days for the year. 

Answer: A


Q17. You update your project schedule based on information received from your team members in today's status meeting. You need to compare the current revised project schedule with the baseline schedule side by side. Which default view should you use? 

A. Calendar 

B. Multiple Baselines Gantt 

C. Leveling Gantt 

D. Tracking Gantt 

E. Timeline 

Answer: D