How to pass Microsoft 70-178 Real Exam in 24 Hours [exam cram 18-34]

70-178 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-178
Exam name: Microsoft Project 2010, Managing Projects
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-178 Exam pdf Collection

Accurate of 70-178 test materials and interactive bootcamp for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 70-178 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-178 Study Guide Questions:

Q18. Your project contains many tasks that have dependencies and result in independent networks of tasks. 

You need to ensure that you can view critical tasks on all independent networks of tasks within the project. 

What should you do? 

A. View the project's Gantt chart and apply the Critical filter. 

B. On the Advanced tab of the Microsoft Project 2010 options, select the Calculate multiple critical paths check box. 

C. View the project's Gantt chart and apply the Critical group. 

D. On the Advanced tab of the Microsoft Project 2010 options, modify the Tasks are critical if slack is less than or equal to option. 

Answer: D


Q19. John, a team member, will be absent from the team. A new team member, Mary, will take over Johns remaining work. You need to update the project schedule to reflect the change. You also need to retain John's actual work. 

What should you do? 

A. In the Assign Resources dialog box, use the Replace feature. 

B. In the Resource Sheet view, delete John and add Mary. 

C. In the Multiple Task Information dialog box, change the resource assignment from John to Mary. 

D. In the Resource Usage view, rename John to Mary. 

Answer: A


Q20. The dates of your project are displayed in the long date format as Wed 09-01-28 12:33. 

You need to ensure that the dates are displayed as 1/28/09. 

What should you do? 

A. On the Format menu, modify the settings in the Layout dialog box. 

B. On the File menu, modify the settings in the Options dialog box. 

C. On the Format menu, modify the settings in the Text Styles dialog box. 

D. Modify the settings in the Field Settings dialog box. 

Answer: B


Q21. You have two dependent tasks named Task 1 and Task 2. Task 1 is the predecessor for Task 2. 

You need to ensure that when the duration of Task 1 changes, the scheduled start date for Task 2 does not change automatically. 

How should you configure Task 2? 

A. Set the task type to Fixed Duration. 

B. Set the lag to two elapsed days (2ed). 

C. Set the constraint type to Start No Earlier Than. 

D. Set the schedule mode to Manually Scheduled. 

Answer: C


Q22. You use bottom-up scheduling. You need to group four consecutive tasks in a major phase. You highlight the four tasks. Which command should you use? 

A. Outdent 

B. Fill Down 

C. Insert Summary 

D. Move Task 

Answer: C


70-178 download

Improved 70-178 rapidshare:

Q23. You add a new summary task and detailed tasks to an existing project. You save the changes as Baseline2. 

You discover that Baseline2 only displays work hours for detailed tasks. 

You need to ensure that Baselinez displays work hours in the new summary task. 

What should you do? 

A. Highlight the new summary task. 

Click Set Baseline and select Baseline2. 

Click the Selected tasks radio button, select From Subtasks into selected summary task(s), and then click OK. 

B. Highlight the new detailed tasks. 

Click Set Baseline and select Baseline2. 

Click the Selected tasks radio button, and then click OK. 

C. Highlight the new summary task. 

Click Set Baseline and select Baseline2. 

Click the Entire project radio button, and then click OK. 

D. Highlight the new detailed tasks. 

Click Set Baseline and select Baseline2. 

Click the Selected tasks radio button, select From Subtasks into selected summary task(s), and then click OK. 

Answer: A


Q24. Your project contains several baselines. By mistake, you save one of your baselines in Baseline5. 

You need to move Baseline5 to Baseline3 while preserving the baseline information. You also need to create a new Baseline5 by using today's data. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. From the Clear Baseline window, click Clear baseline plan and select Baseline3. 

B. From the Clear Baseline window, click Clear baseline plan and select Baseline5. 

C. From the Set Baseline window, click Set interim plan and copy Baseline5 into Baseline3. 

D. From the Set Baseline window, click Set Baseline and select Baseline3. 

E. From the Set Baseline window, click Set Baseline and select Baseline5. 

Answer: CE


Q25. You have an unscheduled, unassigned task in your Project Professional 2010 schedule. You identify an available resource. 

You need to assign the task to the resource without scheduling the task. 

What should you do? 

A. Use the Replace feature in the Assign Resources dialog box. 

B. Use the Add Resources function. 

C. Use the Team Planner view. 

D. Use the Calendar view. 

Answer: C


Q26. You receive approval for a project plan that is yet to start. 

You need to ensure that all project tasks start no earlier than September 13, 2010. 

Which project level field should you set? 

A. Change the Status Date field to 9/13/2010. 

B. In the Current Date field, type 9/13/2010. 

C. In the Start Date field, type 9/13/2010. 

D. Change the calendar type in the Project Options dialog box. 

Answer: C


Q27. You need to create a new project schedule by using tasks from an existing project. 

You need to achieve this goal without inheriting actual hours from the existing project. 

What would you do first? 

A. On the File menu in Project 2010, use one of the existing templates. 

B. Save the task list in Microsoft Excel and use the Project Import Wizard. 

C. Open the previously saved project schedule and save it as a template. 

D. Save the task list as a Microsoft Excel template. 

Answer: C


70-178 test question

Approved 70-178 free practice exam:

Q28. Every time you create a new task within your project schedule, Project 2010 automatically adds a dependency to the new task. 

You need to turn off the feature that triggers the dependency to be automatically added. 

What should you do? 

A. On the Advanced tab of the Project 2010 options, clear the Move selection after enter check box. 

B. On the Schedule tab of the Project 2010 options, clear the Autolink inserted or moved tasks check box. 

C. On the Advanced tab of the Project 2010 options, select the Ask to update automatic links check box. 

D. Highlight all tasks and select Respect Links. 

Answer: B 


Q29. You manage several projects. Each project has shared resources and work distribution. 

You need to ensure that you can adjust the workload for specific resources used across multiple project schedules. 

What should you do? 

A. Enable the Load Summary Resource Assignments option. Then, select the Level Resource function on each project. 

B. Open the individual schedules and use the Visual Reports option. Then, use the Resource Usageview to manually modify resource Work. 

C. Open a blank project and select Insert Subproject for each project schedule. Then, use the Level Resource function for selected resources. 

D. Open the shared Resource Pool for each project schedule. Then, use the Level Resources function. 

Answer: C


Q30. You have a list of tasks in Microsoft Excel 2010. 

You need to create a Microsoft Project 2010 schedule that maintains the order of the tasks. 

Which two actions could you perform? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. From Excel 2010, save the file by using the .mpp file extension. 

B. From Project 2010, use the New from Excel workbook wizard. 

C. From Project 2010, use the Open command and select the Excel file. 

D. From Excel 2010, save the file by using the .mpt file extension. 

Answer: BC


Q31. The milestones in your project schedule represent the end of phases. 

You need to change the background color of the cells of the milestones to blue. 

What should you do on the Format tab? 

A. Select Text Styles, and then select Milestone Tasks. 

B. Select Layout, and then select Show drawings. 

C. Select Drawing, and then select Text Box. 

D. Select Column Settings, and then select Milestone. 

E. Select Bar Styles, and then select Milestone. 

Answer: A


Q32. You create a new Gantt Chart view. You need to copy the view to a different project. What should you do? 

A. Use the Links Between Projects tool. 

B. Use the Organizer tool. 

C. Use the Save Views feature. 

D. Use the Compare Projects feature. 

Answer: B


Q33. Your customer wants to receive your project’s Timeline view in a document by e-mail. 

You need to create a document that contains only the Timeline view. 

You select the Timeline view. What should you do next? 

A. Select Sync With Task List. 

B. Select Create PDF/XPS Document. 

C. Select Save View. 

D. Select Visual Reports. 

Answer: D


Q34. You use Project Professional 2010 to manage a construction project. Different members of the project team frequently modify a blueprint file. The file is saved in a Microsoft Office SharePoint document library. You need to access the file from within the project schedule. What should you do? 

A. Add a hyperlink. 

B. Use the Links Between Projects tool. 

C. Use the Sync with Tasks List feature. 

D. Use the Save to SharePoint feature. 

Answer: A