May 2016 updated: ccnp wireless (642-737 iauws) quick reference download

642-737 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 642-737
Exam name: Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 642-737 Exam pdf Collection

Exam Code: 642-737 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Advanced Cisco Unified Wireless Security (IAUWS) v2.0
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 642-737 Exam.

2016 May 642-737 Study Guide Questions:

Q11. Authentication is failing between a client and the RADIUS server. Which WLC troubleshooting command set might be useful to assist in troubleshooting the issue?

A. show local-auth

B. debug ldap

C. debug aaa local-auth

D. debug dot1X event

Answer: D


Q12. Which two fast roaming algorithms will allow a WLAN client to roam to a new AP and re-establish a new session key without a full reauthentication of the WLAN client? (Choose two.)

A. PMK

B. PTK

C. MIC

D. GTK

E. CKM

F. PKC

Answer: EF


Q13. Which statement about the Cisco NAC Guest Server that is deployed in wireless guest access implementations is true?

A. The Cisco NAC Guest Server integrates with the Cisco WCS through the RADIUS protocol.

B. The Cisco NAC Guest Server can be used in place of Cisco WCS Lobby Ambassador functionality for guest provisioning and reporting. The Cisco WCS is still needed for WLAN management.

C. The Cisco WLC acts as the guest accounts provisioning portal, and the Cisco NAC Guest Server acts as the captive portal capturing web requests from preassigned "guest ports" and requesting authentication.

D. Guest accounts on the Cisco NAC Guest Server can be created using the Cisco WCS Lobby Ambassador feature.

Answer: B


642-737-exam

Replace pass4sure 642-737:

Q14. Which one of the options is related to U.S. Federal Trade Commission safeguard rules for financial institutions to protect customer information?

A. ISO

B. IEEE

C. IETF

D. Wi-Fi Alliance

E. PCI

F. HIPAA

G. GLBA

Answer: G


Q15. Which three WLAN polices can be controlled by using the Cisco IBNS on the Cisco WLC and Cisco Secure ACS? (Choose three.)

A. QoS setting

B. VLAN

C. EAP type

D. ACL

E. authentication priority order

F. NAC state

Answer: ABD


Q16. Which NAC component performs device compliance checks as users attempt to access the network?

A. Cisco NAC Guest Server

B. Cisco Secure Access Control System

C. Cisco 802.1X supplicant

D. Cisco NAC Appliance Agent

E. Cisco NAC Appliance Manager

F. Cisco NAC Appliance Server

G. Cisco IPS Appliance

Answer: D


642-737 pdf

Precise 642-737 student guide:

Q17. Which option verifies that a wireless client has associated but is not yet authenticated to a WLAN when performing NAC using the Cisco NAC Appliance Manager and Server?

A. Cisco CAM OOB Management > Devices > Discovered Clients

B. Cisco CAS OOB Management > Devices > Discovered Clients

C. Cisco CAM Monitor > View Online Users

D. Cisco CAS Monitor > View Online Users

Answer: A


Q18. Which two entries can be used in the Cisco Secure ACS AAA network configuration setup for IP address 192.168.1.1 to provide RADIUS authentication for the network node? (Choose two.)

A. 192.168.1.1-10

B. 192.168.1.0

C. 192.168.1.0 0.0.0.255

D. 192.168.1.255

E. 192.168.1.*

Answer: AE


Q19. Which device provides IDS and IPS protection in a Cisco Unified Wireless Network against wireless clients with viruses and worms?

A. Cisco NAC Guest Server

B. Cisco Secure Access Control System

C. Cisco WLC

D. Cisco WCS

E. Cisco NAC Appliance Manager

F. Cisco NAC Appliance Server

G. Cisco IPS Appliance

Answer: G


Q20. What are the four packet types that are used by EAP? (Choose four.)

A. EAP Type

B. EAP Request

C. EAP Identity

D. EAP Response

E. EAP Success

F. EAP Failure

G. EAP Authentication

Answer: BDEF



see more http://www.pdfcollection.net/642-737-pdf.html
http://www.exambible.com/642-737-exam/