Today Big Q: 400-051 latest dumps?

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 400-051
Exam name: CCIE Collaboration
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 400-051 Exam pdf Collection

The particular Pass4sure Cisco research manuals happen to be actively playing a more and much more natural part inside candidates learning existence, this help save much time for individuals steer clear of to wait the course. Our own Cisco 400-051 puts also include many simulator exercises questions. The particular simulator exercises questions are blended in to the CCIE Collaboration answers of our Cisco 400-051 manuals. We all promise an individual that you will get the actual good results deffinately so long as you strive with this 400-051 accreditation research materials. The more an individual practise the actual Pass4sure 400-051 puts, the better mark it is possible to attain. You are able to consider Cisco 400-051 books or even the e-books anyplace and when you need inside the reason of they all are transportable. Pass4sure will ensure the actual maximize advantages of clients due to our own high-quality goods.

2016 Jun ccie 400-051 vce:

Q1. In Cisco IOS routers, which chipset is the PVDM2-32 DSP hardware based on? 

A. C5441 

B. C549 

C. C5510 

D. C5421 

E. Broadcom 1500 

Answer: C 


Q2. The iLBC codec operates at 38 bytes per sample per 20-millisecond interval. What is its codec bit rate in kilobits per second? 

A. 6.3 

B. 13.3 

C. 15.2 

D. 16 

E. 24 

Answer: C 


Q3. Which codec is supported on the Cisco PVDM2 DSP modules but not on the PVDM3 DSP modules? 

A. G.728 

B. G.729B 

C. G.729AB 

D. G.723 

E. G.726 

Answer: D 


Q4. Refer to the exhibit. 


A user is going through a series of dialing steps on a SIP Type B IP phone (for example, a Cisco 7975) to call an SCCP IP phone. Both phones are registered to the same Cisco Unified Communications Manager cluster. Assuming the calling SIP phone is associated with a SIP dial rule with a pattern value of 2001, which statement about how digits are forwarded to Cisco Unified Communications Manager for further call processing is true? 

A. As each digit is pressed on the SIP IP phone, it is sent to Cisco Unified Communications Manager in a SIP NOTIFY message as a KPML event. 

B. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, and then send each digit to Cisco Unified Communications Manager as a separate KPML event in a SIP NOTIFY message. 

C. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, or for the Dial softkey to be selected before sending all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. 

D. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, or for the Dial softkey to be selected before sending the first digit in a SIP INVITE and the subsequent digits in SIP INFORMATION messages. 

E. The SIP IP phone will wait for the interdigit timer to expire, and then send all digits to Cisco Unified Communications Manager in a SIP INVITE message. 

Answer: E 


Q5. How many RTP streams exist on the network when a Cisco Unified Contact Center Express agent is engaged in a call that is being silently monitored and recorded? 

A. 3 

B. 4 

C. 5 

D. 6 

E. 8 

Answer: D 


400-051-exam

Replace 400-051 study guide:

Q6. Company ABC is planning to migrate from MCS-hosted Cisco Unified Communications Manager applications to Cisco UC on UCS B-Series servers. Which statement about installation media support is true for this migration? 

A. The install log can be written to a USB flash drive that is attached to the UCS server. 

B. The answer file that is generated by the Answer File Generator (platformConfig.xml) can be read from a USB flash drive to perform an unattended installation on the UCS server. 

C. The Cisco Music on Hold USB audio sound card can be mapped to a virtual USB port on a VMware virtual machine on the UCS server. 

D. The answer file that is generated by the Answer File Generator (platformConfig.xml) can be read from an FLP image that is mounted in a virtual floppy drive. 

E. The Cisco Music on Hold USB audio sound card can be mapped to a virtual serial port on a VMware virtual machine on the UCS server. 

Answer: D 


Q7. Which statement about G.722.1 codec support on Cisco Unified Communications Manager is true? 

A. It is always preferred by Cisco Unified Communications Manager over G.711. 

B. It is a high-complexity wideband codec. 

C. It operates at bit rates of 15.2 and 13.3 kb/s. 

D. It is supported for SIP and SCCP devices. 

E. It is supported for SIP and H.323 devices. 

Answer: E 


Q8. Which two statements about using the Load Server option for IP phone firmware distribution are true? (Choose two.) 

A. This option must be enabled on at least two servers in a Cisco Unified Communications Manager cluster. 

B. This option must be enabled on Cisco Unified Communications Manager service parameters for Cisco TFTP. 

C. Phone firmware must be manually copied to any applicable load servers. 

D. The load server will not function if its IP address is not in the same subnet as the IP phones. 

E. This option is only available for newer IP phone models. 

F. This option does not accommodate falling back to Cisco TFTP on error. 

Answer: CF 


Q9. How are DTMF digits transported in RFC 2833? 

A. In the RTP stream with the named telephone events payload format. 

B. In the RTP stream with the regular audio payload format. 

C. In SIP NOTIFY messages. 

D. In SIP INFO messages. 

E. In SIP SUBSCRIBE messages. 

Answer: A 


Q10. Refer to the exhibit. 


Which DTMF relay method is advertised when the originating SIP gateway sends an INVITE message with a Call-Info header shown? 

A. RFC 2833 

B. SIP INFO 

C. SIP NOTIFY 

D. SIP KPML 

E. In-band audio 

Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/400-051-pdf.html
http://www.exambible.com/400-051-exam/