ccie collaboration 400-051 (111 to 120)

400-051 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 400-051
Exam name: CCIE Collaboration
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 400-051 Exam pdf Collection

Highest Quality of 400-051 exam topics materials and ebook for Cisco certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 400-051 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Collaboration exam Today!

2016 May 400-051 Study Guide Questions:

Q111. In Cisco IOS routers that use low latency queuing, which algorithm is used to presort traffic going into the default queue? 

A. first-in, first-out 

B. last-in, first-out 

C. weighted round robin 

D. fair queuing 

E. random processing 

Answer: D 


Q112. Which protocol is used by presence-enabled users in Cisco IM and Presence to control phones that are registered to Cisco Unified Communications Manager? 

A. AXL/SOAP 

B. CTI/QBE 

C. SIP/SIMPLE 

D. LDAP 

E. XMPP 

Answer: B 


Q113. Assume a 30-millisecond voice payload, 6 bytes for the Layer 2 header, 1 byte for the end-of-frame flag, and the IP, UDP, and RTP headers are compressed to 2 bytes, how much bandwidth should be allocated to the strict priority queue for eight VoIP calls that use a 

G.729 codec over a multilink PPP link with cRTP enabled? 

A. 121.6 kb/s 

B. 92.8 kb/s 

C. 88.4 kb/s 

D. 83.2 kb/s 

E. 78.4 kb/s 

Answer: D 


400-051-exam

Most up-to-date ccie 400-051 vce:

Q114. Which statement describes the external database requirement for the Cisco IM and Presence permanent group chat feature? 

A. All nodes in a Cisco IM and Presence cluster can share a physical external database. 

B. All nodes in a Cisco IM and Presence cluster can share a logical external database. 

C. Each node in a Cisco IM and Presence cluster must have its own physical external database. 

D. Each node in a Cisco IM and Presence cluster must have its own logical external database. 

E. An external database is not mandatory. 

Answer: D 


Q115. Refer to the exhibit. 


How many calls, inbound and outbound combined, are supported on the IP phone? 

A. 1 

B. 2 

C. 8 

D. 12 

E. 50 

Answer: E 


Q116. Which two statements describe characteristics of Cisco Unified Border Element high availability, prior to Cisco IOS release 15.2.3T, using a box-to-box redundancy configuration? (Choose two.) 

A. It leverages HSRP for router redundancy and GLBP for load sharing between a pair of routers. 

B. Cisco Unified Border Element session information is check-pointed across the active and standby router pair. 

C. It supports media and signal preservation when a switchover occurs. 

D. Only media streams are preserved when a switchover occurs. 

E. It can leverage either HSRP or VRRP for router redundancy. 

F. The SIP media signal must be bound to the loopback interface. 

Answer: BD 


400-051 pdf

Precise 400-051:

Q117. Refer to the exhibit. 


A user is going through a series of dialing steps on an SCCP IP phone (extension 1001) to call another SCCP IP phone (extension 2003). Both phones are registered to the same Cisco Unified Communications Manager cluster. Which user inputs are sent from the calling IP phone to the Cisco Unified Communications Manager, in forms of SCCP messages, after the user pressed the Dial softkey? Note that the commas in answer choices below are logical separators, not part of the actual user input or SCCP messages. 

A. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 0, 3. 

B. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 1, <<, 0, 3. 

C. A single SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager to report that digits 2003 have been dialed. 

D. A single SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager to report that digits 201<<03 have been dialed. 

E. A separate SCCP message is sent to Cisco Unified Communications Manager for each of the following user inputs: 2, 0, 1, <<, 2, 0, 0, 3. 

Answer: C 


Q118. How many music on hold servers are required in a trunk-only megacluster of Cisco Unified Communications Manager Session Management Edition? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

E. 4 

Answer: A 


Q119. Which statement describes the Cisco best practice recommendation about priority queue bandwidth allocation in relationship to the total link bandwidth when multiple strict priority LLQs are configured on the same router interface? 

A. Each LLQ should be limited to one-third of the link bandwidth capacity. 

B. The sum of all LLQs should be limited to two-thirds of the link bandwidth capacity. 

C. The sum of all LLQs should be limited to one-half of the link bandwidth capacity. 

D. The sum of all LLQs should be limited to one-third of the link bandwidth capacity. 

E. Cisco does not recommend more than one strict priority LLQ per interface. 

Answer: D 


Q120. To which SIP response category does 301 Moved Permanently belong? 

A. Provisional 

B. Successful 

C. Redirection 

D. Client Failure 

E. Server Failure 

Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/400-051-pdf.html
http://www.exambible.com/400-051-exam/