10 tips on airaid 300-209

300-209 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 300-209
Exam name: Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS)
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 300-209 Exam pdf Collection

Exambible 300-209 Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) practice test would be the best option so that you can prepare for the Cisco examination. If you want to be described as a preeminent Exambible technicians, you cant pass by the Exambible 300-209 Implementing Cisco Secure Mobility Solutions (SIMOS) materials provision. You can study not merely the true 300-209 test questions but the detailed description. Transferring Cisco 300-209 certification is actually the initial most essential thing, furthermore, you can learn many specialised information and encounters which will found in the future of practice perform.

2016 Jun 300-209 latest exam

Q1. Refer to the exhibit. 


What technology does the given configuration demonstrate? 

A. Keyring used to encrypt IPSec traffic 

B. FlexVPN with IPV6 

C. FlexVPN with AnyConnect 

D. Crypto Policy to enable IKEv2 

Answer: B 


Q2. Which protocol does DTLS use for its transport? 

A. TCP 

B. UDP 

C. IMAP 

D. DDE 

Answer: B 


Q3. Scenario 

Your organization has just implemented a Cisco AnyConnect SSL VPN solution. Using Cisco ASDM, answer the questions regarding the implementation. 

Note: Not all screens or option selections are active for this exercise. 


Topology 


Default_Home 


Which address range will be assigned to the AnyConnect users? 

A. 10.10.15.40-50/24 

B. 209.165.201.20-30/24 

C. 192.168.1.100-150/24 

D. 10.10.15.20-30/24 

Answer: D 

Explanation: 

First Navigate to the Configuration -> Remote Access VPN tab and then choose the “AnyConnect Connection Profile as shown below: 


C:\Users\danielkeller\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Capture. png 

Then, clicking on the AnyConnect Profile at the bottom will bring you to the edit page shown below: 


C:\Users\danielkeller\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\Capture. png 

From here, click the Select button on the “VPN_Address_Pool” and you will see the following pools defined: 


Here we see that the VPN_Address_Pool contains the IP address range of 10.10.15.20-10.10.15.30/24. 


Q4. Which command clears all crypto configuration from a Cisco Adaptive Security Appliance? 

A. clear configure crypto 

B. clear configure crypto ipsec 

C. clear crypto map 

D. clear crypto ikev2 sa 

Answer: A 


Q5. What must be enabled in the web browser of the client computer to support Clientless SSL VPN? 

A. cookies 

B. ActiveX 

C. Silverlight 

D. popups 

Answer: A 


300-209-exam

Rebirth 300-209 vce:

Q6. Refer to the exhibit. 


Which two statements about the given configuration are true? (Choose two.) 

A. Defined PSK can be used by any IPSec peer. 

B. Any router defined in group 2 will be allowed to connect. 

C. It can be used in a DMVPN deployment 

D. It is a LAN-to-LAN VPN ISAKMP policy. 

E. It is an AnyConnect ISAKMP policy. 

F. PSK will not work as configured 

Answer: A,C 


Q7. What is the default storage location of user-level bookmarks in an IOS clientless SSL VPN? 

A. disk0:/webvpn/{context name}/ 

B. disk1:/webvpn/{context name}/ 

C. flash:/webvpn/{context name}/ 

D. nvram:/webvpn/{context name}/ 

Answer: C 


Q8. Which option is an example of an asymmetric algorithm? 

A. 3DES 

B. IDEA 

C. AES 

D. RSA 

Answer: D 


Q9. What is the default topology type for a GET VPN? 

A. point-to-point 

B. hub-and-spoke 

C. full mesh 

D. on-demand spoke-to-spoke 

Answer: C 


Q10. Which cryptographic algorithms are a part of the Cisco NGE suite? 

A. HIPPA DES 

B. AES-CBC-128 

C. RC4-128 

D. AES-GCM-256 

Answer: D 

Explanation: Reference: 

https://www.cisco.com/web/learning/le21/le39/docs/tdw166_prezo.pdf 



see more http://www.pdfcollection.net/300-209-pdf.html
http://www.exambible.com/300-209-exam/