220-902 study guides(71 to 80) for client: May 2016 Edition

220-902 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 220-902
Exam name: CompTIA A+ Certification Exam (902)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 220-902 Exam pdf Collection

Exam Code: 220-902 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (902)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-902 Exam.

2016 May 220-902 Study Guide Questions:

Q71. A technician has imported a .dll to fix a missing .dll issue on a PC. The application still does not run correctly and is reporting that the .dll is missing. Which of the following tools would the technician use to complete the import of the .dll? 

A. gpresult 

B. msconfig 

C. regedit 

D. gpupdate 

E. regsrv32 

Answer: E 


Q72. Which of the following is the BEST option to prevent data breaches on lost mobile devices? 

A. Install a locator application on the mobile device so that it can be traced. 

B. Apply a restriction to lock the device after a certain number of failed login attempts. 

C. Configure the device to remote wipe as soon as it is reported lost. 

D. Utilize the fingerprint scanner and passcode for multifactor authentication. 

Answer: C 


Q73. Which of the following command line tools will terminate a non-system process without restarting the computer? 

A. Shutdown 

B. Kill 

C. Erase 

D. Break 

Answer: B 


220-902

Down to date 220-902 book:

Q74. A technician recently replaced a user’s monitor and now the user is reporting that the screen is filled with static and appears distorted. Which of the following will resolve the issue? 

A. Lower refresh rate 

B. Lower the resolution 

C. Raise the resolution 

D. Increase refresh rate 

Answer: A 


Q75. Ann, a user, has a phablet for personal and work usage. She finds that her phablet starts to exhibit slow performance after a couple of hours and that the problem worsens as the day goes by. If Ann restarts the device, it works fine for a couple of hours and then starts to run slow again. Which of the following is the BEST action to troubleshoot this problem? 

A. Check running apps 

B. Reset to factory default 

C. Disable cloud syncing 

D. Replace the device’s battery 

Answer: A 


Q76. A technician is installing Bluetooth speakers in a conference room. Which of the following will be the average operating range of the speakers? 

A. 10 feet (3 meters) 

B. 15 feet (5 meters) 

C. 30 feet (9 meters) 

D. 45 feet (14 meters) 

Answer: C 


220-902 pdf

Guaranteed 220-902 questions pool:

Q77. How would a technician install Windows OS on a MAC OS computer without using third-party software? 

A. Terminal 

B. Boot Disk 

C. Disk Utility 

D. Boot Camp 

Answer: D 


Q78. A user frequently travels with a Windows laptop and connects to several wireless networks. At a new location, the user reports that the locally shared printers are not available on the wireless connection. Which of the following would be causing the issue? 

A. The location profile is set to public. 

B. Workgroup is disabled. 

C. The proxy settings are misconfigured. 

D. Remote assistance is not configured. 

Answer: A 


Q79. A technician has been tasked with limiting the users who can connect to a network printer located centrally within an office environment. Which of the following tools would be the BEST to utilize to achieve this goal? 

A. VPN 

B. ACL 

C. RDP 

D. DLP 

Answer: B 


Q80. A user updates the video driver on the computer and it requests a restart after installation. The computer never gets past the loading Windows page without rebooting. Which of the following should the technician use to resolve this issue without losing any vital files or programs? 

A. Emergency Repair Disk 

B. Restore from OEM image 

C. System Recovery 

D. Restore from backup 

Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/220-902-pdf.html
http://www.exambible.com/220-902-exam/