Top 10 torrent 200-355 for IT learners (221 to 230)

200-355 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 200-355
Exam name: Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 200-355 Exam pdf Collection

Depending on superb engineering, better services for patrons. Testking offer Round the clock customer support regarding Cisco examinee and you may get what you want understand at any time. Your satisfaction of our 200-355 will be our own services objective, the businesss shared advancement along with consumers will be our own prolonged quest in the large part. Thus please do not wait to get hold of all of us when you have questions associated with 200-355 examination.

2016 Jun 200-355 training

Q221. A network engineer is troubleshooting a LAP that is unable to join the controller and receives the message below: 

LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG. No more AP manager IP addresses remain What does the log indicate? 

A. Two or more LAPs have the same IP address. 

B. An AP manager has the same IP address as another AP manager. 

C. A LAP has the same IP address as the AP manager. 

D. Two or more controllers have the same IP address. 

Answer: C 


Q222. What technology consists of small, low-power digital radios? 

A. LTE 

B. WiFi 

C. ZigBee 

D. Bluetooth 

Answer: C 


Q223. Refer to the exhibit. An engineer is configuring a SSID to utilize the management interface on the WLC. The management interface is configured with an untagged VLAN in the wireless controller interface settings. The controller is connected to a neighboring switch via the interface shown in the diagram. 

Which VLAN will traffic coming from the newly created SSID use to traverse the wired network? 

A. 1 

B. 20 

C. 44 

D. 50 

Answer: C 


Q224. You are designing a wireless network in a medical facility. Which three areas are bad locations in which to install a wireless access point? (Choose three.) 

A. in front of the elevators doors 

B. in the hallways 

C. next to the electrical room 

D. inside offices 

E. near medical imaging devices 

F. in the lobby 

Answer: A,C,E 


Q225. A customer cannot access the GUI on the Cisco 5508 Wireless Controller from the management interface due to network failure. Which interface can the customer use to access the WLC GUI until the network issues are resolved? 

A. virtual 

B. dynamic 

C. console port 

D. service port 

Answer: D 


200-355-exam

Up to the immediate present 200-355 sample question:

Q226. The network administrator has used VLANs to separate VoIP frames from data frames in the wired network. What must the administrator use to separate those frames in the wireless network? 

A. multiple SSIDs 

B. multiple authentications 

C. multiple WEP or WPA keys 

D. multiple channels 

E. multiple 802.11 radios (a, b, g, n) 

Answer: A 


Q227. Which two statements about the requirements to configure inter-controller roaming are true? (Choose two.) 

A. The same mobility domain names are configured across controllers. 

B. The same RF group names are configured across controllers. 

C. The same controller hardware version is configured across controllers. 

D. The same AP manager interface is configured across controllers. 

E. The same virtual interface is configured across controllers. 

F. The same controller software version is configured across controllers. 

Answer: A,E 


Q228. Which four parameters must be configured for local EAP-FAST on the controller? (Choose four.) 

A. authority ID 

B. authority ID Information 

C. client key 

D. PAC 

E. server key 

F. TTL for PAC 

G. monitor key 

H. NTP source 

Answer: A,B,E,F 


Q229. Which change can correct inband access to the WLC? 

A. change the switch FastEthernetO/1 duplex setting 

B. change the switch FastEthernetO/1 speed setting 

C. enable the switch FastEthernetO/1 spanning-tree port-fast trunk 

D. change the switch FastEthernetO/1 trunk encapsulation 

E. change the WLC management interface to use DHCP 

F. change the WLC management interface VLAN 

G. change the WLC configuration of NTP 

H. browse to WLC via http://10.10.10.10 

Answer: D 


Q230. Which wireless client attempts to authenticate by using 802.1X? 

A. supplicant 

B. authenticator 

C. EAP 

D. RADIUS 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/200-355-pdf.html
http://www.exambible.com/200-355-exam/