Tips to Pass 1z0-808 Exam (21 to 30)

1z0-808 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 1z0-808
Exam name: Java SE 8 Programmer I
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1z0-808 Exam pdf Collection

With the help of Testking 1z0-808 puts, you can obtain a great end result basically which can make an individual move Oracle check. In addition, in the event you been unsuccessful in the 1z0-808 exam for the first time of employing our goods, all money you spend will be refund. You only need to send out your 1z0-808 report log because the pdf to us. After verifying your data, we are going to refund the money and also send it back for your accounts as quickly as possible.

2016 Jun 1z0-808 exam

Q21. Given: class Base { 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("Base " + args[2]); 

public class Sub extends Base{ 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("Overriden " + args[1]); 

And the commands: 

javac Sub.java 

java Sub 10 20 30 

What is the result? 

A. Base 30 

B. Overridden 20 

C. Overridden 20 Base 30 

D. Base 30 Overridden 20 

Answer: B 


Q22. Given the following code: 


What are the values of each element in intArr after this code has executed? 

A. 15, 60, 45, 90, 75 

B. 15, 90, 45, 90, 75 

C. 15, 30, 75, 60, 90 

D. 15, 30, 90, 60, 90 

E. 15, 4, 45, 60, 90 

Answer: C 


Q23. Given the classes: 

* AssertionError 

* ArithmeticException 

* ArrayIndexOutofBoundsException 

* FileNotFoundException 

* IllegalArgumentException 

* IOError 

* IOException 

* NumberFormatException 

* SQLException 

Which option lists only those classes that belong to the unchecked exception category? 

A. AssertionError, ArrayIndexOutOfBoundsException, ArithmeticException 

B. AssertionError, IOError, IOException 

C. ArithmeticException, FileNotFoundException, NumberFormatException 

D. FileNotFoundException, IOException, SQLException 

E. ArrayIndexOutOfBoundException, IllegalArgumentException, FileNotFoundException 

Answer: A 

Explanation: Not B: IOError and IOException are both checked errors. 

Not C, not D, not E: FileNotFoundException is a checked error. 

Note: 

Checked exceptions: 

* represent invalid conditions in areas outside the immediate control of the program (invalid user input, database problems, network outages, absent files) 

* are subclasses of Exception 

* a method is obliged to establish a policy for all checked exceptions thrown by its implementation (either pass the checked exception further up the stack, or handle it 

somehow) 

Note: 

Unchecked exceptions: 

* represent defects in the program (bugs) - often invalid arguments passed to a non-private method. To quote from The Java Programming Language, by Gosling, Arnold, and Holmes: "Unchecked runtime exceptions represent conditions that, generally speaking, reflect errors in your program's logic and cannot be reasonably recovered from at run time." 

* are subclasses of RuntimeException, and are usually implemented using IllegalArgumentException, NullPointerException, or IllegalStateException 

* method is not obliged to establish a policy for the unchecked exceptions thrown by its implementation (and they almost always do not do so) 


Q24. Given the code fragment: 


What is the result if the integer aVar is 9? 

A. 10 Hello World! 

B. Hello Universe! 

C. Hello World! 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q25. Given: 


What is the result? 

A. Shining Sun Shining Sun Shining Sun 

B. Shining Sun Twinkling Star Shining Sun 

C. Compilation fails 

D. A ClassCastException is thrown at runtime 

Answer: D 


1z0-808

Up to the minute 1z0-808 download:

Q26. Given: 


What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q27. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 


Q28. Given: 


Which two classes use the shape class correctly? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: B,E 

Explanation: When an abstract class is subclassed, the subclass usually provides implementations for all of the abstract methods in its parent class (E). However, if it does not, then the subclass must also be declared abstract (B). Note: An abstract class is a class that is declared abstract—it may or may not include abstract methods. Abstract classes cannot be instantiated, but they can be subclassed. 


Q29. Given: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int day = 1; 

switch (day) { 

case "7": System.out.print("Uranus"); 

case "6": System.out.print("Saturn"); 

case "1": System.out.print("Mercury"); 

case "2": System.out.print("Venus"); 

case "3": System.out.print("Earth"); 

case "4": System.out.print("Mars"); 

case "5": System.out.print("Jupiter"); 

Which two modifications, made independently, enable the code to compile and run? 

A. Adding a break statement after each print statement 

B. Adding a default section within the switch code-block 

C. Changing the string literals in each case label to integer 

D. Changing the type of the variable day to String 

E. Arranging the case labels in ascending order 

Answer: A,C 

Explanation: The following will work fine: 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

int day = 1; 

switch (day) { 

case 7: System.out.print("Uranus"); break; 

case 6: System.out.print("Saturn"); break; 

case 1: System.out.print("Mercury"); break; 

case 2: System.out.print("Venus"); break; 

case 3: System.out.print("Earth"); break; 

case 4: System.out.print("Mars"); break; 

case 5: System.out.print("Jupiter"); break; 


Q30. Which two statements correctly describe checked exception? 

A. These are exceptional conditions that a well-written application should anticipate and recover from. 

B. These are exceptional conditions that are external to the application, and that the application usually cannot anticipate or recover from. 

C. These are exceptional conditions that are internal to the application, and that the application usually cannot anticipate or recover from. 

D. Every class that is a subclass of RuntimeException and Error is categorized as checked exception. 

E. Every class that is a subclass of Exception, excluding RuntimeException and its subclasses, is categorized as checked exception. 

Answer: B,D 

Explanation: Checked exceptions: 

* (B) represent invalid conditions in areas outside the immediate control of the program (invalid user input, database problems, network outages, absent files) 

* are subclasses of Exception It's somewhat confusing, but note as well that RuntimeException (unchecked) is itself a subclass of Exception (checked). 

* a method is obliged to establish a policy for all checked exceptions thrown by its implementation (either pass the checked exception further up the stack, or handle it somehow) 

Reference: Checked versus unchecked exceptions 



see more http://www.pdfcollection.net/1z0-808-pdf.html
http://www.exambible.com/1z0-808-exam/