May 2016 updated: self test software 1z0-060

1z0-060 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 1z0-060
Exam name: Upgrade to Oracle Database 12c
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1z0-060 Exam pdf Collection

Exam Code: 1z0-060 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Upgrade to Oracle Database 12c
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1z0-060 Exam.

2016 May 1z0-060 Study Guide Questions:

Q61. Your database supports a DSS workload that involves the execution of complex queries: Currently, the library cache contains the ideal workload for analysis. You want to analyze some of the queries for an application that are cached in the library cache.

What must you do to receive recommendations about the efficient use of indexes and materialized views to improve query performance?

A. Create a SQL Tuning Set (STS) that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Tuning Advisor (STA) on the workload captured in the STS.

B. Run the Automatic Workload Repository Monitor (ADDM).

C. Create an STS that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Performance Analyzer (SPA) on the workload captured in the STS.

D. Create an STS that contains the queries cached in the library cache and run the SQL Access Advisor on the workload captured in the STS.

Answer: D


Q62. Which two statements are true concerning the Resource Manager plans for individual pluggable databases (PDB plans) in a multitenant container database (CDB)?

A. If no PDB plan is enabled for a pluggable database, then all sessions for that PDB are treated to an equal degree of the resource share of that PDB. 

B. In a PDB plan, subplans may be used with up to eight consumer groups.

C. If a PDB plan is enabled for a pluggable database, then resources are allocated to consumer groups across all PDBs in the CDB. 

D. If no PDB plan is enabled for a pluggable database, then the PDB share in the CDB plan is dynamically calculated. 

E. If a PDB plan is enabled for a pluggable database, then resources are allocated to consumer groups based on the shares provided to the PDB in the CDB plan and the shares provided to the consumer groups in the PDB plan.

Answer: AE


Q63. In a recent Automatic Workload Repository (AWR) report for your database, you notice a high number of buffer busy waits. The database consists of locally managed tablespaces with free list managed segments.

On further investigation, you find that buffer busy waits is caused by contention on data blocks.

Which option would you consider first to decrease the wait event immediately?

A. Decreasing PCTUSED

B. Decreasing PCTFREE

C. Increasing the number of DBWN process

D. Using Automatic Segment Space Management (ASSM)

E. Increasing db_buffer_cache based on the V$DB_CACHE_ADVICE recommendation

Answer: D


1z0-060-exam

Avant-garde oracle 12c 1z0-060:

Q64. In your multitenant container database (CDB) containing pluggable databases (PDB), users complain about performance degradation.

How does real-time Automatic database Diagnostic Monitor (ADDM) check performance degradation and provide solutions?

A. It collects data from SGA and compares it with a preserved snapshot.

B. It collects data from SGA, analyzes it, and provides a report.

C. It collects data from SGA and compares it with the latest snapshot.

D. It collects data from both SGA and PGA, analyzes it, and provides a report.

Answer: B 


Q65. Which three are direct benefits of the multiprocess, multithreaded architecture of Oracle Database 12c when it is enabled?

A. Reduced logical I/O

B. Reduced virtual memory utilization

C. Improved parallel Execution performance

D. Improved Serial Execution performance

E. Reduced physical I/O

F. Reduced CPU utilization

Answer: BCF


Q66. You Execute the Following command to create a password file in the database server:

$ orapwd file = ‘+DATA/PROD/orapwprod entries = 5 ignorecase = N format = 12’ 

Which two statements are true about the password file?

A. It records the usernames and passwords of users when granted the DBA role.

B. It contains the usernames and passwords of users for whom auditing is enabled. 

C. Is used by Oracle to authenticate users for remote database administration.

D. It records the usernames and passwords of all users when they are added to the OSDBA or OSOPER operating system groups.

E. It supports the SYSBACKUP, SYSDG, and SYSKM system privileges.

Answer: CE


1z0-060 pdf

High quality 1z0-060 practice exam:

Q67. Your multitenant container database (CDB) contains pluggable databases (PDBs), you are connected to the HR_PDB.  You execute the following command:

SQL > CREATE UNDO TABLESPACE undotb01

DATAFILE ‘u01/oracle/rddb1/undotbs01.dbf’ SIZE 60M AUTOEXTEND ON; 

What is the result?

A. It executes successfully and creates an UNDO tablespace in HR_PDB. 

B. It falls and reports an error because there can be only one undo tablespace in a CDB. 

C. It fails and reports an error because the CONTAINER=ALL clause is not specified in the command. 

D. It fails and reports an error because the CONTAINER=CURRENT clause is not specified in the command. 

E. It executes successfully but neither tablespace nor the data file is created. 

Answer: E


Q68. You support Oracle Database 12c Oracle Database 11g, and Oracle Database log on the same server.

All databases of all versions use Automatic Storage Management (ASM).

Which three statements are true about the ASM disk group compatibility attributes that are set for a disk group?

A. The ASM compatibility attribute controls the format of the disk group metadata. 

B. RDBMS compatibility together with the database version determines whether a database Instance can mount the ASM disk group.

C. The RDBMS compatibility setting allows only databases set to the same version as the compatibility value, to mount the ASM disk group.

D. The ASM compatibility attribute determines some of the ASM features that may be used by the Oracle disk group.

E. The ADVM compatibility attribute determines the ACFS features that may be used by the Oracle 10 g database.

Answer: ABD


Q69. Which two statements are true about variable extent size support for large ASM files?

A. The metadata used to track extents in SGA is reduced. 

B. Rebalance operations are completed faster than with a fixed extent size

C. An ASM Instance automatically allocates an appropriate extent size.

D. Resync operations are completed faster when a disk comes online after being taken offline.

E. Performance improves in a stretch cluster configuration by reading from a local copy of an extent.

Answer: AC


Q70. Which three statements are true about adaptive SQL plan management?

A. It automatically performs verification or evolves non-accepted plans, in COMPREHENSIVE mode when they perform better than existing accepted plans.

B. The optimizer always uses the fixed plan, if the fixed plan exists in the plan baseline.

C. It adds new, bettor plans automatically as fixed plans to the baseline.

D. The non-accepted plans are automatically accepted and become usable by the optimizer if they perform better than the existing accepted plans.

E. The non-accepted plans in a SQL plan baseline are automatically evolved, in COMPREHENSIVE mode, during the nightly maintenance window and a persistent verification report is generated. 

Answer: ADE



see more http://www.pdfcollection.net/1z0-060-pdf.html
http://www.exambible.com/1z0-060-exam/