10 tips on How to 1Z0-898 Test Like a Badass [21 to 30]

1Z0-898 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 1Z0-898
Exam name: Java Platform, Enterprise Edition 6 Java Persistence API Developer Certified Expert Exam
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1Z0-898 Exam pdf Collection

Exambible senior Oracle teachers as well as specialists can approve which Exambible Oracle 1Z0-898 test questions and answers tend to be nearly proper. The particular move rate of Java Platform, Enterprise Edition 6 Java Persistence API Developer Certified Expert Exam was nearly 95 %. Previously mentioned s, were able to prove how the 1Z0-898 research materials made useful reference regarding Oracle prospects. The 1Z0-898 pdf well worth the examinees sparing with out to review. You can guess the shoe you will have a optimistic end result from the Exambible Java Platform, Enterprise Edition 6 Java Persistence API Developer Certified Expert Exam exercise tests.

2016 Jun 1Z0-898 latest exam

Q21. The department entity has a unidirectional OneToMany relationship to the employee entity. The developer wants to model this relationship as a java.util.map such that the key of map is true employee name. The primary key of the Employees entity is empId, an integer. 

Which of the following is correct? 

A. @OneToMany (targetEntity = Employee.class) 

@MapKeyClass (string.class) 

map employees; 

B. @OneToMany @mapKey (name, “name”) map < integer, Employee> Employees; 

C. @OneToMany @MapKeyJoinColumn (name = “name”) map <String, Employee> employees; 

D. @OneToMany @mapsId (name = “name”) map <String, Employee> employees; 

Answer: B 


Q22. An application that uses container-managed transaction demarcation creates a query within an active transaction and receives a QueryTimeoutException. Which of those scenarios describes what happens to the active transaction? 

A. The statement and the transaction continue. 

B. The query is recreated within the current transaction. 

C. The statement and the transaction are marked for rollback. 

D. The statement is rolled back, but the transaction continues. 

Answer: C 


Q23. Consider a persistence application with following entity: 

@Entity 

Public class MyEntity { 

@Column (name = “FIELDA_COLUMN”) 

int fieldA; 

int fieldB; 

int fieldC; 

int fieldD; 

An orm.xml is packaged in the application with the following contents: 


Which two of following statement are true. (Choose two) 

A. fieldA is mapped to column FIELDA 

B. fieldB is mapped to column NEW_COLB 

C. fieldD is a persistent attribute of MyEntity 

D. fieldD is not a persistence attribute of MyEntity 

Answer: BD 


Q24. The developer wants to write a portable criteria query that will order the orders made by customer James Brown according to increasing quantity. Which one of the below queries correctly accomplishes that task? 

A. CriteriaBuilder cb= . . . 

CriteriaQuery<order> cq = cb.createquery<order.class> 

Root <customer, order> 0 = cq.from(customer.class); 

Join <customer, order> 0 = c.Join(customer-.orders); 

cq.where (cb.equal(c.get(customer_.name, James Brown))); 

cq.orderBy (0.get (order_.quantity)); 

B. CriteriaBuilder cb= . . . 

CriteriaQuery<order> cq = cb.createquery<order.class> 

Root <customer, order> 0 = cq.from(customer.class); 

Join <customer, order> 0 = c.Join(customer-.orders); 

cq.where (cb.equal(c.get(customer_.name, James Brown))); cq.select(0); 

cq.orderBy (0.get (order_.quantity)); 

C. CriteriaBuilder cb= . . . 

CriteriaQuery<order> cq = cb.createquery<order.class> 

Root <customer, order> 0 = cq.from(customer.class); 

Join <customer, order> 0 = c.Join(customer-.orders); 

cq.where (cb.equal(c.get(customer_.name, James Brown))); 

cq.orderBy (0.get (order_.quantity)); 

cq.select(0); 

D. CriteriaBuilder cb= . . . 

CriteriaQuery<order> cq = cb.createquery<order.class> 

Root <customer, order> 0 = cq.from(customer.class); 

Join <customer, order> 0 = c.Join(customer-.orders); 

cq.where (cb.equal(c.get(customer_.name, James Brown))); 

cq.orderBy (0.get (order_.quantity)); 

cq.orderBy (“quantity”); 

Answer: C 


Q25. Which cascade option can be specified in a mapping descriptor so that it applies to all relationships in a persistent e unit? 

A. cascade all 

B. cascade detach 

C. cascade remove 

D. cascade-persist 

Answer: D 


1Z0-898-exam

Rebirth 1Z0-898 exam answers:

Q26. A developer needs to include a set of managed classes in a persistence unit. Which two solutions are correct? (Choose two.) 

A. Place the class files in the orm.xml file. 

B. Place the class files in the root of the persistence unit. 

C. Place the class files in any mapping file that is included on the classpath. 

D. Place the class files in any jar on the classpath that is included in the persistence unit. 

Answer: AB 


Q27. Given the following stateless session bean implementation classes: 


Assuming no other transaction-related metadata, what are the transaction attributes on methodB, and methodC respectively? 

A. MANDATORY, MANDATORY, and MANDATORY 

B. REQUIRED, MANDATORY, andREQUIRES_NEW 

C. MANDATORY, MANDATORY, <and REQUIRES__NEW 

D. REQUIRED, REQUIRES_NEW, and REQUIRES_NEW 

Answer: B 


Q28. A developer wants to model the grades for a student as a Map<course, integer>. Assume that Student and Course are entitles, and that grades are modeled by integers. 

Which of the following two statements are correct? (Choose two) A. The developer can model the grades as an element collection in the Student entity. 

B. The developer can model the grades as a oneToMany relationship in the Student entity. 

C. The mapping for the key of the map can be specified by the @MapKeycolumn annotation. 

D. The mapping for the value of the map can be specified by the @Column annotation. 

Answer: AC 


Q29. Which statement is true about the @OrderColumn annotation? 

A. If mime is not specified, it defaults to the foreign key column. 

B. The OrderColumn annotation may be specified only on a relationship. 

C. The OrderColumn annotation is always specified on the owning side of a relationship. 

D. The order column is not visible as part of the state of the entity. 

Answer: D 


Q30. A user entity is in a one-to-many relationship with a Book entity. In other words, a developer reach the collection of books that a user instance myUser has by using the path expression-“myuser -books". 

A developer wants to write a Java Persistence query that returns all users that have only two books. 

Which two are valid queries that return this information? (Choose two.) 

A. SELECT u FROM User U WHERE SIZE (u.books) = 2 

B. SELECT u FROM User WHERE COUNT (u.books) = 2 

C. SELECT u FROM User u (WHERE COUNT (b) FROM u.books b) = 2 

D. SELECT u FROM user u WHERE (SELECT SIZE (b) FROM u.books b) = 2 

Answer: AC 



see more http://www.pdfcollection.net/1Z0-898-pdf.html
http://www.exambible.com/1Z0-898-exam/