10 tips on How to 1Z0-879 Test Like a Badass [351 to 360]

1Z0-879 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 1Z0-879
Exam name: Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1Z0-879 Exam pdf Collection

Relying on superb technologies, far better services for patrons. Examcollection offer you Round-the-clock customer support regarding Oracle examinee and you can acquire what you would like know anytime. Your fulfillment in our 1Z0-879 is our own services objective, the businesss combined improvement together with customers is our own continual goal in the large part. Therefore please do not wait to make contact with all of us for those who have questions regarding 1Z0-879 examination.

2016 Jun 1Z0-879 study guide

Q351. One of your disks is almost full, so you decide to look for files that can be removed. Looking around the file system, you find a directory with this content: 

How much disk space can you reclaim by removing these files? 

A. 0 bytes 

B. 33, 570, 624 bytes 

C. 4, 294, 967, 296 bytes 

D. 17, 179, 869, 184 bytes 

Answer: A 


Q352. Which three FORTH Monitor commands allow you to boot a SPARC-based system? (Choose three.) 

A. ok boot net 

B. ok reboot 

C. ok boot net:rarp 

D. ok boot -as cdrom 

E. ok boot ip=192.168.1.1 

Answer: A,C,D 


Q353. The security team reports that the log file displaying a list of users logged in on local and remote hosts has not been updated for 18 hours. The team states that the script is still there and has the correct permissions. 

Which command checks to see that the daemon is online? 

A. svcs -w | grep rusers 

B. svcs -b | grep rusers 

C. svcs -a | grep rusers 

D. svcs -c | grep rusers 

Answer: C 


Q354. Which statement is true about the number of data sources that can be specified in the Name Service Switch file for each of the data types? (Choose two.) 

A. A minimum of one can be specified. 

B. A minimum of two can be specified. 

C. A maximum of four can be specified. 

D. The maximum number that can be specified depends on the data type. 

E. The maximum number that can be specified depends on the system type. 

Answer: A,D 


Q355. Given the contents of /etc/dumpdates: 

/dev/rdsk/c0t0d0s7 0 Fri Jan 21 15:35:31 2005 /dev/rdsk/c0t0d0s7 2 Sat Jan 22 15:35:31 2005 /dev/rdsk/c0t0d0s7 3 Sun Jan 23 15:35:31 2005 /dev/rdsk/c0t0d0s7 4 Mon Jan 24 15:35:31 2005 

Overnight, the file system on /dev/dsk/c0t0d0s7 becomes corrupt. 

In which order should you restore the backup? 

A. 4, 3, 2, 0 

B. 0, 2, 3, 4 

C. 4, 2, 3, 0 

D. 0, 4, 3, 2 

Answer: B 


1Z0-879

Avant-garde 1Z0-879 testing engine:

Q356. A kernel engineer in your company has been moved to another department. According to departmental rules, this engineer's user account and home directory must be deleted from all production servers. The engineer's user name was kerneng1. 

Which command-line entry deletes this account and home directory? 

A. userdel -r kerneng1 

B. userrm -r kerneng1 

C. /usr/sadm/bin/smuser delete -- -n kerneng1 

D. /usr/sadm/bin/smuser delete -r kerneng1 

Answer: A 


Q357. The ufsrestore command is used to extract the whole content of a file system (stored to tape with ufsdump) onto another file system. Which statement about inode allocation is true? 

A. The inodes are allocated such that the inode numbers after the restore are identical to the inode numbers recorded on tape, effectively overwriting inodes that had been allocated before the restore. 

B. The ufsrestore consults the inode map in each cylinder group. If an inode to be restored is already allocated, ufsrestore quits with a fail message. 

C. The ufsrestore tries to allocate inode numbers for the restored files as they are recorded on tape and evades to new, unallocated inodes whenever an inode number is already allocated in the file system. 

D. The new file system's inodes are allocated successively as the files are restored, independent of the inode numbers recorded to tape. 

Answer: D 


Q358. When your Solaris system is booted, a startup script initializes the rpcbind service.  Which script is it? 

A. /lib/svc/method/net-physical 

B. /etc/rcS.d/S30network 

C. svc:/network/rpc/bind:default 

D. /lib/svc/method/rpc-bind 

Answer: D 


Q359. Which four are types of AutoFS maps? (Choose four) 

A. Direct 

B. Slave 

C. Binary 

D. Master 

E. Special 

F. Indirect 

G. Sparse 

H. Cannonical 

Answer: A,D,E,F 


Q360. You want to implement ZFS on your server, but before attempting to use the ZFS software, you must first verify that your server meets the minimum requirements.  Which answers describe the hardware and software requirements that your server must meet before ZFS can be implemented? (Choose three) 

A. The minimum disk size is 128 Mbytes. 

B. A storage pool requires a minimum of 64 Mbytes. 

C. 1GB of RAM is recommended. 

D. The minimum disk size is 1GB. 

E. A storage pool requires a minimum of 128 Mbytes. 

Answer: A,B,C 



see more http://www.pdfcollection.net/1Z0-879-pdf.html
http://www.exambible.com/1Z0-879-exam/