[Accurate] 1Z0-532 Oracle exam guide 1-10 (Jun 2016)

1Z0-532 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 1Z0-532
Exam name: Oracle Hyperion Financial Management 11 Essentials
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1Z0-532 Exam pdf Collection

The Oracle 1Z0-532 questions and answers tend to be up to date simply by our engineers instantly. Youll get the newest simulated test concerns which are in keeping with the current Oracle examination. More notably, the actual update time prolonged in order to 180 times, displaying that you may have half the years time for you to study 1Z0-532 places.

2016 Jun 1Z0-532 exam question

Q1. Identify two true statements about the native data load file format. 

A. The default column order for the native data file is Scenario, Year, Period, View, Entity, Value, Account, ICP, Custom1, Custom2, Custom3, and Custom4. 

B. You cannot change the column order for the data file. 

C. The Group section defines the POV for the data file; you can define only a single member for each POV dimension. 

D. The Line Items detail section contains data values. 

E. The Group section is required. 

Answer: AD 


Q2. Identify the four levels of security in Financial Management 

A. User Authentication 

B. Document 

C. Task 

D. Cell Level 

E. Data 

Answer: ABCE 


Q3. Identify three valid application settings 

A. MaxNumDocAttachments 

B. UseSecurityForEntities 

C. UseSecurityForValue 

D. Va1idationAccount 

E. SupportSubmissionPhaseforEntity 

Answer: ABD 


Q4. Identify the two features that are available for data forms but not data grids. 

A. View and update data 

B. View calculation and consolidation status 

C. Change point of view selections 

D. Drill in and out on row and column members 

E. Export to Excel 

F. Open in Smart View 

Answer: EF 


Q5. Your source data file has values for 12 months across the columns. What is the best way to load this file into FM with native load functionality? 

A. Split the file into 12 different files, each with a single month. Set the POV for the Period dimension = specific month. 

B. Define a range for periods in the POV with the following syntax: !Period = January.. December. 

C. Make sure the column header has the month label; FM will load the column to the correct month. 

D. List the months in the POV with the following syntax:! Period = January-December. 

E. List the months in the POV with the following syntax:! Period = January, December. 

Answer: B 


1Z0-532-exam

Up to the immediate present 1Z0-532 exam fees:

Q6. The organization by period feature is used for what two purposes? 

A. Segregating rules by month and year 

B. Controlling when entities consolidate into specific parents 

C. Organizing the period dimension into multiple hierarchies 

D. Managing the ownership percentage of one entity by others 

E. Maintaining stored data values for changes in the Entity structure over time 

Answer: BE 


Q7. How does the FM administrator manage the Intercompany Partner dimension? 

A. By selecting and deselecting the IsICP field on the entity member properties 

B. By selecting and deselecting the IsICP field on the account member properties 

C. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Entity dimension. 

D. It cannot be maintained by the administrator. FM automatically creates the ICP dimension to match all members in the Account dimension. 

E. Using the Dimension editor in the same way as a custom dimension or Entity dimension 

Answer: A 


Q8. Which utility imports users, groups, and roles into Shared Services? 

A. ImportSecurity.cmd 

B. ExportSecurity.cmd 

C. ProvisionUsers.cmd 

D. UpdateUsers.cmd 

E. CSSImport.cmd 

Answer: A 


Q9. How many members Lists can you load at one time? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 10 

Answer: A 


Q10. Identify the three true statements about security classes. 

A. Security classes are grouping mechanisms for assigning security access to sets of related members, documents, or other objects. 

B. Access levels for security classes include metadata, read, promote, and none. 

C. Security classes are assigned to FDM locations in addition to FM objects. 

D. Security classes cannot be created in EPMA by creating a Security Class dimension and associating it. 

E. Security classes are created in Classic FM under Load Tasks. 

Answer: ABC 



see more http://www.pdfcollection.net/1Z0-532-pdf.html
http://www.exambible.com/1Z0-532-exam/