The Secret of Riverbed 101-01 exam

101-01 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 101-01
Exam name: Riverbed Certified Solutions Associate
n questions with full explanations
Certification: Riverbed Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 101-01 Exam pdf Collection

Exam Code: 101-01 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Riverbed Certified Solutions Associate
Certification Provider: Riverbed
Free Today! Guaranteed Training- Pass 101-01 Exam.

Q31. The Steelhead Mobile client software builds an optimized connection to what end device?

A. The nearest SMC

B. A Steelhead appliance

C. A Central Management Console (CMC)

D. The VPN concentrator

E. Another Steelhead Mobile client

Answer: B


Q32. A Steelhead appliance can be configured to automatically send an email to a preconfigured email address in the event of a failure. Where is this done? (Select 3)

A. GUI

B. CLI

C. RADIUS/TACACS+

D. Can be done via the Central Management Console

E. DNS server

Answer: ABD


Q33. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the mobile client appears to Be:

Optimization State: Firewalled

Controller Status: Connected

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The physical branch Steelhead appliance in her office is behind a firewall

C. The office firewall is stripping the IP options field

D. Her workstation is blocking TCP port 7801

E. The data center is currently firewalling all optimized connections

Answer: D


Q34. Steelhead Mobile licensing is based on what model?

A. Concurrent usage

B. Per seat

C. Hybrid per seat/concurrent usage

D. Steelhead Mobile does not use a licensing model as long as you do not exceed the capacity of the SMC

Answer: A


Q35. What default DNS entry is required for CMC touchless auto-configuration?

A. riverbedcmc

B. cmcsteelhead

C. cmcriverbed

D. steelheadcmc

Answer: A


Q36. How many in-path rules will a WAN-initiated single connection execute on a Steelhead appliance?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

Answer: A


Q37. Which of the following is not a policy type available on the CMC appliance?

A. Optimization policy

B. SDR policy

C. Security Policy

D. Networking policy

Answer: B


Q38. When deploying a Steelhead appliance server-side out-of-path in the data center, which configuration is necessary on the client-side Steelhead appliance in order for the design to function correctly?

A. An auto-discover rule with the IP address of the server-side Steelhead appliance

B. A fixed-target rule with the Primary IP address of the server-side Steelhead appliance

C. A fixed-target rule with the IP address of the destination server

D. No configuration is required

Answer: B


Q39. What does the Data Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Reduces transport protocol inefficiencies

D. All of the above

E. None of the above

Answer: A


Q40. Datastore synchronization can be used in which of the following deployments?

A. Serial in-path

B. Logical in-path

C. Server-side out-of-path

D. Parallel in-path

E. All of the above

Answer: E